Copil bătut crunt de tată sub ochii mamei. Imagini de groază din IANUARIE. Poliția a aflat de caz de pe Facebook

foto pixabay
foto pixabay

Imagini cu un copil bătut crunt chiar de tatăl său, sub ochii propriei mame, circulă pe Internet. 

Imaginile de groază sunt din luna ianuarie, dar nimeni nu a sesizat atunci autoritățile, mama refuzând să depună plângere. După ce s-a aflat despre situația din familie, s-a format o echipă mixtă, formată din angajații Direcției pentru Protecția Copilului Suceava și polițiști, care a mers acasă la familie și a dus copiii și mama la un centru de ocrotire din Gura Humorului. Mama se pare că inițial nu a dorit să plece de acasă. 

Se pare că totul s-a întâmplat în comuna suceveană Frumosu, acolo unde tatăl a lovit extrem de violent copilul de 7 ani, cu un lemn gros. În tot acest timp, mama ar fi asistat impasibilă. S-a aflat despre caz abia după ce imaginile de groază au început să circule pe Facebook, moment în care poliția s-a sesizat. Mama ar refuza să colaboreze cu poliția în acest caz, afirmând că nu-și amintește episodul. Ea nu a dorit să facă plângere pe numele soțului său. Copilul de 7 ani mai are trei frați minori. 

Polițiștii au decis ca bărbatul să fie reținut pentru 24 de ore, iar mâine se va lua decizia cu privire la arestarea acestuia pentru 30 de zile.  Se pare că în trecut el a fost închis, vreme de șase ani, după ce și-ar fi abuzat fiicele vitrege, conform Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel