Copiii văd mai multe scene de sex la televizor decât pe internet

televiziune
televiziune

Potrivit unui studiu efectuat de American Psychological Association copiii văd mai multe scene de sex la televizor decât pe internet. Expertul menţionează că minorii prezintă un risc de 75% să vadă imagini erotice la televizor. De asemenea, prin muzică sunt transmise mesaje cu un conţinut sexual explicit, care se plasează astfel pe locul al doilea (69%) în ceea ce priveşte riscul ca un copil să fie expus unor materiale cu un conţinut obscen. Internetul ocupă abia locul trei atunci când vine vorba de sexualitate.

Dacă până acum părinţii îşi făcea griji cu privire la mediul online care îl considerau principalul vinovat pentru expunerea copiilor la imagini cu un conţinut explicit sexual, acum, potrivit unui studiu american, televizorul este cel care ar trebui sa-i pună pe părinţi pe gânduri.

Michele Ybarra, preşedintele şi directorul de cercetare al organizaţiei Internet Solutions for Kids, spune că internetul este mai inofensiv decât televizorul în ceea ce priveşte expunerea copiilor la scene cu un conţinut obscen, potrivit Adevărul. ro. Ybarra susţine că abuzurile sexuale din mediul online reprezintă un mit, în condiţiile în care, datele studiului, realizat de organizaţia non-profit pe care o conduce, arată că majoritatea tinerilor nu experimentează astfel de experienţe traumatizante. Potrivit cercetării, 62% din cei intervievaţi au precizat că nu au fost abuzaţi sexual în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel