Copiii din Ucraina se pregătesc să-și apere țara de o posibilă invazie a Rusiei. Antrenament cu ARME reale, organizat de ARMATĂ - FOTO / VIDEO

Copiii din Ucraina se pregătesc să-și apere țara de o posibilă invazie a Rusiei. Antrenament cu ARME reale, organizat de ARMATĂ  / Foto: Captură video The Sun
Copiii din Ucraina se pregătesc să-și apere țara de o posibilă invazie a Rusiei. Antrenament cu ARME reale, organizat de ARMATĂ / Foto: Captură video The Sun

Copiii din Ucraina se pregătesc să-și apere țara de o posibilă invazie Rusiei.

Copiii din Ucraina au fost instruiți să folosească arme, în timp ce se pregătesc să își apere țara în cazul unei invazii din partea Rusiei, scrie The Sun.

Duminică, mai multor elevi li s-a arătat cum să folosească arme reale, în timp ce alții au fost învățați cum să țină în mână replici din lemn ale puștilor rusești Kalașnikov, în cazul în care ar trebui să le folosească pe cele reale, la un moment dat. Armata ucraineană a organizat o zi de antrenament la Kiev, unde civililor de toate vârstele li s-au oferit sfaturi din partea unor instructori cu experiență în arme.



Antrenamentele au avut loc în contextul în care sondaj realizat de Institutul de Sociologie de la Kiev a arătat că jumătate din țară a declarat că va rezista unei invazii ruse. Președintele rus Vladimir Putin a mutat 127.000 de soldați, precum și tancuri, și rachete, la granița sa cu Ucraina.

Rusia anunță că-și mută trupele în Belarus, după ce a terminat exercițiile militare în Marea Neagră. ”Nu vrem război”

Peste 20 de nave rusești s-au întors la bazele lor după exerciții în Marea Neagră, a anunțat luni flota rusă, scrie Interfax.

”Detașamentele de nave de război ale Flotei Mării Negre s-au întors la bazele permanente ale bazelor navale din Crimeea și Novorossiysk ale flotei după exercițiul din Marea Neagră”, a spus serviciul de presă al flotei.

”Peste 20 de nave de război de diferite clase au fost implicate în exercițiile planificate ale Flotei Mării Negre, ca parte a grupărilor eterogene, grupuri de lovitură navală și detașamente de nave de debarcare: fregate, nave de patrulare, nave mici cu rachete și bărci cu rachete, nave de debarcare, nave anti-submarine, precum și nave de apărare anti-mine”, se arată în comunicat.

În plus, luni, serviciul de presă al Districtului Militar de Sud (SMD) a anunțat finalizarea verificării pregătirii pentru luptă, iar militarii s-au întors la punctele lor permanente de desfășurare. Anterior, s-a raportat că 6.000 de militari au participat la verificarea pregătirii pentru luptă în Districtul Militar de Sud. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel