Copiii cu scleroză multiplă pot fi ajutați printr-o donație chiar de ziua lor

Foto: APAN România
Foto: APAN România

Cei cu inima mare pot sărbători Ziua Copilului printr-o donație.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, echipa „Neuronii” poate fi susținută la ediția din acest an a Swimathon București. Doritorii sunt invitați să doneze pentru a atinge obiectivul de 20.000 lei pentru susținerea copiilor cu scleroză multiplă.

Proiectul este organizat de Asociația Pacienți Afecțiuni Neurodegenerative (APAN) și este intitulat MS Kids, ediția 2021. „Ceea ce ne motivează pe noi este dorința copiilor cu scleroză multiplă de a fi «normali» și de a avea un suport în lupta pe care o duc”, se arată în descrierea de pe pagina de donații.

Dacă doriți să faceți o donație, accesați acest LINK.

„MS Kids retreat”, un alt proiect de succes al APAN România

„MS Kids retreat” este un program APAN România care își propune organizarea unei întâlniri anuale între copiii cu scleroză multiplă din România. Incidența mică a acestei afecțiuni la copii o plasează în rândul bolilor rare, pacienții fiind răspândiți pe întregul teritoriu al țării, ceea ce face necesară cunoașterea între ei pentru a ști că nu sunt singuri, se arată pe pagina oficială de proiect.

Copii, părinți și cadre medicale specializate (neurolog copii, psiholog) se adună pentru a afla informații, a face schimb de experiență, a deveni mai optimiști și a lega mai mult decât prietenii.

Dacă doriți să faceți o donație, accesați acest LINK.

Ce rezultate sunt dorite în urma implementării „MS Kids retreat”?

45 persoane implicate în program: 20 de copii și adolescenți cu scleroză multiplă, însoțiți de 20 de părinți, 1 medic neurolog, 1 psiholog, 3 pacienți tineri-adulți cu SM.

3-5 zile de informații, schimb de experiență și creare de legături (educare din partea unui neurolog cu experiență în SM la copii, sprijin psihologic din partea unui psiholog cu experiență îndelungată în suport pacienți cu SM, sprijin moral din partea persoanelor cu SM, membri APANRomânia).

Dacă doriți să faceți o donație, accesați acest LINK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel