Copii puşi să se lupte în cuşti de la 5 ani, fără echipamente de protecţie

copii in ring
copii in ring

Scene tulburătoare au fost date publicităţii zilele trecute în Aglia. Băieţei nu mai mari e opt ani sunt puşi să se bată în cuşti de sârmă, pentru a câştiga titlul de cel mai bun luptător. Ceea ce este şi mai grav şi a stârnit controverse în rândul britanicilor este faptul că aceste meciuri au loc în cadru organizat şi sunt legale.

Copiii sunt puşi să-şi care pumni şi picoare fără să li se dea un echipament de protecţie. La un moment dat, unul dintre puşti se opreşte şi începe să plângă, iar câţiva medici dau buzna în ring pentru a vedea care este problema. După câteva clipe, puştiul se ridică şi reia meciul, sub uralele spectatorilor, care se aşetaptă probabil să aibă parte de un spectacol sângeros, informează Libertatea.

Meciul a avut loc la un club din localitatea Preston şi a stârnit controverse în rândul britanicilor. În timp ce organizatorii susţin că astfel de lupte sunt sigure şi că nu încalcă nici o lege, experţii medicali, dar şi locuitorii micii comunităţi, au catalogat evenimentul drept tulburător şi nepotrivit pentru educaţia copiilor.

"Acest sport este legal, este sigur. Cei care îşi doresc să participe la astfel de lupte îşi încep activitatea de la 5 ani. El (băieţelul care a apărut plângând în imagini pe Internet n.r.) a început să plângă pentru că nu mai fusese niciodată învins ", a explicat unul dintre organizatori.

Sportul, cunoscut şi sub numele de MMA (Arte Marţiale Combinate), presupune combinarea mai multor tehnici din artele marţiale, specifice luptelor în cuşcă. Cel mai popular practicant al acestui sport în Marea Britanie este însă un adult, Alex Reid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel