Copii MORȚI din neglijență, în Iași. Detaliul care SCHIMBĂ tot. Cine a adus OTRAVA DE ȘOBOLANI

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Noi detalii în cazul celor doi frați din Iași, morți la mijlocul lunii august, după ce au inhalat gaze de la o otravă de șobolani. Inițial, s-a spus că cei doi au decedat după ce ar fi consumat struguri stropiți cu pesticid. 

Misterul persoanei care a adus otrava de șoareci și șobolani în casa familiei din Coarnele Caprei, județul Iași, a fost deslușit. Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că substanța periculoasă a fost dată părinților pentru a acoperi găurile făcute de șobolani de către un unchi al copiilor, care lucrează într-un depozit din Vaslui. 

Micuții de 1 an și jumătate și 3 ani au murit pe 15 august, după ce au inhalat gaze de la otrava pusă în camera lor chiar de mamă.

„Otrava a fost adusă de unchiul copiilor, care lucrează la un depozit din Vaslui. Nu se găsește în magazinele obișnuite, iar folosirea ei de către persoanele neautorizate este interzisă”, a spus, pentru BZI, o sursă din cadrul anchetei. 

„Mama copiilor a pus în câteva găuri făcute de șoareci, otravă. Vaporii emanați i-au otrăvit practic pe copii în timpul nopții. Otrava se afla într-un recipient de plastic. Au fost trimise probe către Institutul de Medicină Legală Iași”, a mai spus sursa. 

În cauză, se continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel