Copii din Negrești, internați într-un centru al DGASPC, sechestrați într-o mașină

Trei copii din Negrești, în vârstă de 13, 16 și 17 ani, internați într-un centru de zi al DGASPC Vaslui, au fost sechestrați într-o mașină și loviți.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, incidentul a avut loc luni, când cei trei minori au fost sechestrați într-o mașină și loviți. Aceleași surse au precizat că ei ar fi fost ademeniți de o persoană, sub pretextul că are ceva de muncă pentru ei, au fost luați cu mașina din fața centrului DGASPC în care locuiau și duși într-o spălatorie de mașini aflată în apropiere.

Bărbatul care i-a sechestrat a început să le reproșeze că ar fi furat o bicicletă și a început să îi lovească și mai apoi i-a închis în mașină.

Purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Câmpeanu, a declarat: „Trei copii aflați în plasament aflați într-un centru de tip rezidențial din Negrești au fost victimele unei agresiuni exercitate de către un adult din comunitate, agresiune generată de faptul că acesta i-a suspectat de furtul unei biciclete. Incidentul s-a petrecut în afara centrului de plasament, mai exact în mașina autorului, copii au reușit să fugă, iar în drum spre centru s-au întâlnit cu un frate de-al lor mai mare, care a anunțat evenimentul prin 112”.

Presupusul vinovat are aproximativ 35 de ani, este audiat de către anchetatori, iar potrivit unor surse citate de Mediafax ar fi fost condamnat în trecut pentru trafic de droguri.

Polițiștii fac cercetări pentru lovire și lipsire de libertate. O anchetă a fost declanșată și la nivelul DGASPC Vaslui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel