Copacul multisecular plantat de George Washington, doborât

Un copac în vârstă de peste 200 de ani, plantat de primul președinte american George Washington, a fost răsturnat într-o furtună de iarnă, potrivit administratorului proprietății.

Washington, primul preşedinte american, a plantat Hemlock-ul Canadian în 1791 pe proprietatea montană din Mount Vernon, Virginia, a spus un oficial.

Arborele a fost unul dintre mulţi alţii doborâţi de vânturile puternice care au străbătut coasta de est a SUA în ultimele zile.

Aproximativ 244.000 de persoane au rămas fără curent electric în regiune, luni, ca urmare a furtunii din week-end.

Furtuna este responsabilă pentru nouă decese în Virginia, Maryland, New York, Pennsylvania, Massachusetts și Rhode Island. Multe dintre decesele au fost cauzate de copaci căzuți, au spus autoritățile locale.

Rob Shenk, responsabilul cu vizitatorii de pe proprietatea din Mount Vernon a lui George Washington, a fost cel care a anunţat despre pierderea arborelui şi semnificaţia sa istorică. Luni, el a scris pe Twitter că arborele a fost consemnat prima oară în jurnalul lui Washington pe 13 iulie 1785.

El a adăugat că a fost "trimis de generalul Lincoln din Massachusetts". Ciotul arborelui va fi probabil adaptat pentru alte scopuri, dar nu este clar cum va fi folosit, a spus Shenk pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel