Copaci căzuţi pe calea ferată. Trafic feroviar blocat între Timișu de Jos și Predeal - Update

Cale ferata
Cale ferata

Traficul feroviar este blocat, luni, între Timișu de Jos și Predeal, din cauza copacilor căzuți peste calea ferată. Trei trenuri sunt blocate, potrivit CFR.

Update: Traficul feroviar blocat între Timișu de Jos și Predeal din cauza copacilor căzuți peste calea ferată a fost reluat pe un fir. Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, la ora 7.55 s-a repus sub tensiune linia de contact de pe firul I, urmează reînscrierea în circulație a șapte trenuri oprite pentru intervenția cu drezinele pantograf.

Echipele de intervenție acționează în continuare pentru remedierea defecțiunilor la linia de contact și pe firul II.

Ştirea iniţială: Vântul puternic a doborât mai mulți copaci peste calea ferată, iar traficul feroviar s-a blocat între Timișu de Jos și Predeal. Potrivit reprezentanților CFR, trei trenuri sunt blocate la această oră. Se intervine cu drezine pantograf pentru tăierea arborilor și înlocuirea firului de contact rupt. În gara din Brașov trenurile înregistrează întârzieri de zeci de minute.

Meteorologii au emis o avertizare cod roșu de vânt puternic la munte, în Carpații Meridionali și de Curbură, în vigoare de luni ora 2.00 până la ora 18.00. Se anunță rafale între 140 - 180 km/h. Alerta cod roșu vizează zona montană din județele Caraș Severin, Mehedinți, Hunedoara, Gorj, Alba, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Brașov, Dâmbovița, Prahova, Covasna, Buzău și Vrancea, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel