Convoi militar, implicat într-un accident rutier în Capitală. Există răniți

Un convoi militar a fost implicat într-un accident rutier în Capitală.

Un convoi militar a fost implicat într-un accident rutier în capitală, transmite Realitatea Plus. Două persoane au ajuns la spital. Convoiul militar ar fi trebuit să participe la repetițiile pentru ceremonia militară cu ocazia încheierii misiunii Armatei României în Afganistan.

Accidentul s-a produs în Piața Sudului. Mașina militară a intrat în coliziune cu un alt autoturism care a trecut pe culoarea verde a semaforului. Șoferul și pasagerul mașinii de poliție militară au necesitat îngrijiri medicale și au fost preluați de o ambulanță, fiind transportați la spital. Polițiștii urmează să stabilească cine este vinovat de producerea accidentului.

ACCIDENT cu CINCI mașini pe Autostrada Soarelui 

Ziua de duminică a început cu un nou accident pe Autostrada Soarelui. Un accident în care au fost implicate cinci mașini s-a produs la ora 09:30 pe Autostrada Soarelui, sensul de mers spre Constanța. Două persoane sunt rănite în urma coliziunii. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre București către Constanța, în zona localității Dâlga, județul Călărași, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune. În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital. Circulația se desfășoară prin dirijare, pe banda de urgență.” anunță Infotrafic. 

Circulația a fost blocată timp de mai multe ore. Imagini video de la locul accidentului, puteți veda AICI.

 

Alt convoi militar, implicat într-un accident pe Autostrada Soarelui

Un convoi militar american a fost implicat în luna aprilie într-un accident rutier pe Autostrada Soarelui. În dreptul localității Medgidia, o autoutilitară a Armatei americane s-ar fi ciocnit cu un autoturism. Potrivit polițiștilor, autoturismul, înmatriculat în București, a vrut să efectueze o depășire, moment în care unul din pneuri a explodat. Incidentul nu s-a soldat cu victime sau pagube materiale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel