Controversă. Vicepremier, sumă uriașă pentru un interviu exclusiv

Un vicepremier este în atenția publică după ce a încasat o sumă uriașă pentru un interviu exclusiv. 

113.000 de dolari americani, respectiv 150.000 de dolari australieni, ar fi luat fostul vicepremier australian Barnaby Joyce pentru un interviu exclusiv. 

Joyce, care în trecut a ameninţat că va eutanasia câinii actorului american Johnny Depp pentru încălcarea regulilor de carantină, şi fosta sa consilieră pe probleme de media pentru care şi-a părăsit nevasta au dat un interviu în exclusivitate pentru postul Channel Seven.

Demisie după relația extraconjugală

Joyce a demisionat din funcţia de vicepremier în februarie, după ce un tabloid a relatat că a lăsat-o însărcinată pe consilieră în urma unei relaţii extraconjugale, ceea ce a pus sub semnul îndoielii comportamentul său ministerial. Femeia a dat naştere unui copil în luna aprilie.

Joyce şi-a apărat decizia de a accepta banii, afirmând că solicitarea cuplului de a i se respecta viaţa privată a fost ignorată.

”În ultimele două săptămâni am avut drone deasupra casei. Iar la ieşirea din aeroportul Armidale am fost aşteptaţi de paparazzi”, a declarat el marţi pentru Channel Nine. ”Am încercat să scăpăm de acest interes dar nu am reuşit”, a adăugat el.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel