CONTROVERSĂ VACCINURI. Actriță, despre reacțiile adverse: Dacă aș fi paranoică, dar nu sunt, aș...

O cunoscută actriță, Alina Nedelea, scrie, pe Facebook-ul său, despre controversa ce plutește în jurul vaccinării copiilor. 

”Gravida fiind, am cerut ginecologului sa-mi faca amniocenteza. Pentru cine nu stie, iti baga astia catamai acul in burta sa vada daca embrionu', pentru ca e embrion, nu e inca un copilas, sufera de ceva boli. Precum eu aveam 32 de ani, beam si fumam ca turcul, de coca ma lasasem pentru ca ma mustra constiinta de ceva timp, nu de alta, iar sotul avea 49 de ani, m-am gandit ca nu ne incadram in cuplul ideal sa procreeze un bebe. Basca, nu era planificat. Asa. Sa va zic ce mi-o zis doctorul, daca minte el, mint si eu. Exista 4 000 de boli genetice. Minim. Amniocenteza asta cuprinde fo' 24, dar s-ar putea sa ma insel. A trecut ceva timp de atunci. Poate sunt mai multe, faptul sta ca sunt cele mai raspandite. Autismul era una dintre ele. Eu eram fixata ca embrionul era un viitor copil down, pentru cine are chef sa rada de obsesia mea, recomand sa se mai uite o data la varsta mea si a lui Michele, statistica era de partea noastra, in timp ce medicul ma asigura, fericit peste masura, ca voi avea un copil perfect, din punct de vedere neurologic. Mno, am inteles ca e fata, dar vreti sa-mi spuneti ca nu va fi down? Sunteti sigur ? Sigur, sigur? Si asta care insista sa-mi repete ca nu va fi down, nici autist, nici nika. Nema boala genetica.

[citeste si]

Acum, zic sa trecem la reactiile adverse ale unui vaccin. Ba nu. Zic sa trecem la reactii adverse, in general. Dumneavoastra ati citit reactiile adverse ale pilulelor anticonceptionale? Pentru ca eu, de cand le-am citit, vad doar fete si femei crapand de ictus, desi le-am luat fo' 20 de ani. Dumneavoastra ati citit reactiile adverse pe care un supozitor de nurofen in poponeata unui bebelus le poate provoca? Pentru ca eu, de atunci, doar bubite pe tot corpul fetei mele vad. Daca as fi paranoica, dar nu sunt, as interzice si nurofenul.

Auziti? Dar de reactiile adverse ale unei anestezii generale, in caz de operatie, stiti cum e, doamne-fereste, ati auzit/citit?

Pentru ca ultima data cand am fost operata, vezi canceru', si ma cacam pe mine de frica ca o sa mor fara sa fi apucat sa-mi ridice nimenea nimenea nimenea vreo statuie, in loc sa fiu consolata ca nu e adevarat, ca mi se pare, existenta mea de cacat chiar a contat, mi s-a cerut, sec, fara melodrama si muzica simfonica pe partea stanga, sa semnez o foaie in care imi asumam faptul ca daca crap, crap. Intru in categoria aia, rara, ce-i drept, care crapa cand i se face anestezie.

Considerand alternativa, adica operatie pe viu, am semnat.” a scris actrița Alina Nedelea pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel