Controversă cu candidatura lui D.C. Popescu la Primăria Sector 2. Intervenţie fulger a liberalului

Dan Cristian Popescu
Dan Cristian Popescu

"O simplă declarație de presă a fost speculată și, de la un răspuns rapid între două întâlniri cu cetățenii, s-a ajuns la un mini tsunami de weekend", transmite Dan Cristian Popescu, viceprimar şi candidat al PNL pentru Primăria Sector 2.

"Pentru a lămuri lucrurile și pentru a îndepărta orice speculație, vă pot spune clar: voi candida la Primăria Sectorului 2! Nu am niciun motiv să cred că PNL, partidul cu ale cărui idealuri mă identific și care m-a susținut până în prezent, nu mă va susține. Am primit, de altfel, numeroase propuneri de la toate nivelurile conducerii partidului, ca să reprezint PNL în lupta pentru Primăria sectorului 2, o luptă în care, conform tuturor sondajelor, avem, detașat, prima șansă.

În ipoteza propusă de jurnalist, în care PNL ar renunța la această șansă de a reda bucureștenilor din sectorul 2 o administrație eficientă de dreapta, am susținut că voi candida oricum, cel mai probabil din postura de independent. Această situație strict ipotetică pentru mine și ilogică pentru PNL a fost propusa de interlocutorul meu, iar argumentul meu a fost simplu: mi-am dedicat ultimii ani administrației locale, am făcut lucruri importante pentru comunitatea mea dintr-o poziție în care de cele mai multe ori ai mâinile legate la spate, mai ales când ești in opoziție. Prin urmare, este firesc să îmi doresc să fac totul pentru Sectorul 2 din poziția de primar", transmite D.C. Popescu.

D.C. Popescu: "PNL + DCP = Victorie în 2!"

"Referitor la interesul altor partide pentru candidatul Popescu, acest lucru nu face decât să îmi confirme că prestația mea administrativă a fost una consistentă. Am fost, tot timpul, în primul rând administrator și nu neaparat politician, iar acest lucru a fost sesizat și de oameni și de politicieni. Deci, în lipsa unui scenariu fantezist, rămâne doar realitatea: PNL + DCP = Victorie în 2!", se arată în mesajul lui Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel