Controale la chioșcurile școlare. Sute de kilograme de produse nerecomandate elevilor, retrase

Elevi in clasa
Elevi in clasa

În perioada 19 - 21 februarie au avut loc mai multe controale în chioșcurile din școlile din Capitală, fiind retrase 65 de kilograme și 822 de litri de produse nerecomandate copiilor, anunță, miercuri, Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

În total, au avut loc 49 de acțiuni de control la diferiți operatori economici care desfășoară activitate de comercializare produse alimentare în chioșcurile și cantinele din incinta școlilor generale și liceelor din Municipiul București.

„Față de abaterile constatate au fost aplicate un număr de 42 amenzi contravenționale în valoare de 333.000 de lei și un număr de 12 avertismente. S-a dispus oprirea definitivă de la comercializare a cantității de 605 kg/11926lei și 822 litri /7465lei produse alimentare nerecomandate preșcolarilor și școlarilor, produse alimentare expuse la vânzare fără respectarea condițiilor de păstrare, nesigure sau cu dată durabilității minimale depășită, iar pentru patru din unitățile verificate s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii”, conform sursei citate de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel