Contre dure între liderii PDL, în spatele ușilor închise. Vezi motivele

Vasile Blaga se pare că nu mai reușește să strunească liderii PDL. Joi, în cadrul Colegiului Director al PDL, șefii din Modrogan au ajuns să se certe din cauza alianței făcute cu Forța Civică, PNȚCD și România Dreaptă. Mihai Răzvan Ungureanu a fost unul dintre motivele comune ale atacului între liderii PDL.

Reglări de conturi la PDL, cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare. Nemulţumiţi de faptul că sigla ARD nu este suficient de cunoscută, liderii democrat-liberali şi-au impus punctul de vedere transmiţând că se prezintă în campanie ca reprezentanţi ai partidului şi nu ai alianţei. Potrivit RTV.NET,  Mihai Răzvan Ungureanu, a fost  un motiv comun de atacuri, însă de acuzaţii nu a scăpat nici coordonatorul campaniei, Adriean Videanu.

După ce a declarat în glumă cu câteva zile în urmă că se va clona pentru a fi prezent în mai multe locuri deodată ca răspuns la criticile conform cărora nu s-a implicat suficient în campanie, Mihai Răzvan Ungureanu  a fost ironizat de către senatorul Radu F. Alexandru.

 "Mai bine să nu se cloneze. Să rămâna aşa cum e că ne face mai mult rău", a afirmat Radu F. Alexandru. Senatorul democrat-liberal l-a luat în vizor şi pe coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu

 "Dacă ne daţi doar indicaţii tovărăşeşti nu e suficient. Ce faceţi cu campania pe Bucureşti? Unde sunt banerele anti-USL? De ce nu e USL criticat mai mult?", au fost reproşurile aduse lui Videanu.

 Răspunsul a fost caracteristic fostului ministru al Economiei. "N-ar fi rău să vă plătiţi mai întâi cotizaţia şi apoi să vorbiţi", a venit replica lui Videanu.

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu nu a scăpat nici el de critici. Deşi nu mai candidează pentru încă un mandat de deputat, Voinescu a fost acuzat de către preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru că ar fi susţinut-o "din spate" pe Maria Stavrositu contra sa, în lupta internă din partid. În urma unor acuzaţii de ambele părţi, Maria Stavrositu a părăsit luna trecută PDL, hotărând să candideze din partea PPDD pentru un post de deputat.

 Dincolo de conflictele interne, candidaţii ARD au ajuns la un numitor comun în privinţa modului în care vor aborda electoratul în ultima săptămână de campanie. În ciuda declaraţiilor odiciale, conform cărora la nivel naţional ARD ar avea 23% din preferinţele electoratului, mai mulţi lideri democrat-liberali spun că în teritoriu, cu precădere în colegiile rurale, foarte puţine persoane au auzit măcar de această alianţă. Conform acestora, ARD are în mai multe judeţe o cotă de 15-18%.

 "Suntem în continuare sub 20%. Greu. E foarte greu. Avem colegii la ţară, nu a fost timp suficient de promovare. Am spus şi aici şi voi spune şi în continuare: eu mă prezint drept candidat PDL. Că e sigla ARD pe afiş e partea a doua, dar eu când vorbesc cu oamenii le spun că sunt de la PDL", a precizat pentru RTV.NET unul dintre liderii democrat-liberali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel