Contraexpertiză privind ADN-ul Alexandrei Măceşanu. Alexandru Cumpănaşu: Până la capăt pentru adevăr

Florin Răvdan / 09 sep 2019 / 17:27 Salveaza PDF Comentarii

Alexandru Cumpănaşu a făcut un nou anunţ cu privire la contraexpertiza cerută de părinţii Alexandrei Măceşanu privind prezenţa ADN-ului fiicei lor în oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, la Caracal. 

"#112vreausatraiesc #oromaniefaraclanuri. ASTĂZI ŞCOALA A ÎNCEPUT FĂRĂ ALEXANDRA! Dragi români, astăzi au început şcoala copiii noştri. Am fost la şcoala fetelor mele personal şi foarte mulţi părinti au procedat la fel, nu doar pentru că aşa este normal, dar şi pentru că FRICA a cuprins România. Astăzi trebuia să înceapă şcoala şi Alexandra. Este unul din cele mai dureroase momente! Nu pot să vă descriu durerea familiei. Aşa că am hotărât alături de familie să continuăm să efectuăm expertiza internaţională iar mâine vom depune în scris solicitarea către DIICOT privind ADN", a scris Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de Facebook. 

"Până la capăt pentru adevăr"

 

"De asemenea vreau să vă anunţ că am hotărât şi realizarea unui experiment judiciar/expertiză în afara ţării pentru a se putea constata dacă în aceleaşi condiţii, cu aceleaşi materiale, acelaşi tip de dispozitiv ar fi putut arde acolo un corp uman cu aceleaşi caracteristici precum ale lui Alex. Ce resturi ar rămâne şi în acelaşi timp să stabilim prin această expertiză în ce măsură experţii pot să reconstituie măcar parţial un corp uman. Mai fac precizarea pt toţi românii care s-au săturat de CLANURI şi MAFIE că o astfel de expertiză aveau obligaţia sa o realizeze procurorii înainte de finalizarea cercetării la faţa locului!! PÂNĂ LA CAPĂT PENTRU ADEVĂR!", a mai scris Cumpănaşu. 

La finalul săptămânii trecute, procurorul şef al DIICOT, Felix Bănilă, a confirmat că, în proporţie de 99 la sută, în oasele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă se află ADN-ul Alexandrei Măceşanu. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25