Contractul de management al Realitatea Media, reziliat

Rovigo, administratorul judiciar al Realitatea Media, a anunţat, într-un comunicat, denunţarea contractului cu Asesoft Internaţional, fapt pentru care, începând de joi, compania condusă de Sebastian Ghiţă nu mai administrează Realitatea TV.

Rovigo SPRL, administratorul judiciar al societăţii Realitatea Media, a anunţat, joi, într-o notificare, că denunţă "contractul pentru prestări servicii de consultanţă şi management strategic şi asigurarea resurselor de finanţare ale activităţii", încheiat în data de 24 octombrie 2010, între SC Realitatea Media SA, în calitate de Client, şi SC Asesoft International SA, în calitate de Manager.

Denunţarea are loc "în conformitate cu prevederile articolului 86 din Legea 85/2006, în vederea maximizării patrimoniului debitoarei" şi îşi va produce efectele de la data primirii notificării de către Asesoft International.

Drept urmare, potrivit unui comunicat remis Mediafax, începând de joi, SC Asesoft International SA nu mai este manager la SC Realitatea Media SA.

Sebastian Ghiţă, cel care controlează grupul de firme Asesoft, a preluat managementul Realitatea Media în octombrie 2010. Compania Asesoft a anunţat atunci că intenţionează să facă o investiţie de 75 de milioane de euro în următorii cinci ani în grupul controlat la acel moment de Sorin Ovidiu Vîntu.

Sebastian Ghiţă: Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii prin metoda FNI

Pe de altă parte,  Sebastian Ghiţă a declarat, joi: "Cuplul Vîntu - Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI". "Cu Asesoft nu merge aşa uşor. Am mai primit astfel de notificări şi, dacă dânşii doresc ceva de la compania Asesoft, să meargă în instanţă. Asesoft va asigura funcţionarea staţiei TV cu sau fără încurcăturile stârnite de domnul Vîntu şi de domnul lichidator Vasile Căciulă", a spus Sebastian Ghiţă, , pentru Mediafax.

El a mai spus că "Asesoft are licenţă şi poate asigura continuitatea emisiei, chiar dacă Realitatea Media va ajunge în faliment". "Astăzi, Asesoft este cel mai mare creditor şi-şi va impune punctul de vedere cu privire la această companie", a mai spus Sebastian Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel