Contracte încheiate de TAROM. Bode: Vom efectua o analiză realistă

Rodica Mitu / 30 oct 2019 / 16:46 Salveaza PDF Comentarii

Toate contractele de achiziţie încheiate de TAROM vor fi analizate imediat după ce vom fi învestiţi de Parlament, a spus Lucian Bode.

Toate contractele de achiziţie încheiate de TAROM, în special cele pentru aeronavele în sistem leasing, vor fi analizate imediat după ce vom fi învestiţi de Parlament, în condiţiile în care ne propunem prin programul de guvernare să reducem pierderile înregistrate de această companie în ultimii ani, a declarat, miercuri, ministrul propus al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, în cadrul audierii în comisiile reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat.

„TAROM trebuie să redevină o companie cu adevărat orientată spre client. Ne propunem prin programul de guvernare să reducem pierderile înregistrate de această companie în ultimii ani. Dar, pentru început, imediat după ce vom fi învestiţi de Parlament, vom efectua o analiză realistă asupra tuturor contractelor încheiate de companie, cu accent pe contractele de achiziţie a aeronavelor în sistem leasing şi toate celelalte contracte încheiate în ultimii ani de către companie şi care, din păcate, foarte multe produc pierderi', a spus Bode.

În ceea ce priveşte proiectele noi, ministrul desemnat a precizat că prin programul de guvernare au fost asumate autostrăzile Sibiu-Piteşti, Tg. Mureş - Iaşi - Ungheni, inelul Bucureştiului, dar şi Comarnic-Braşov, pentru care s-a identificat un mod de construcţie.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26