Contract fabulos pentru Leo Messi. Cum va fi răsplătit argentinianul

leo messi, contract, fc barcelona, salariu
leo messi, contract, fc barcelona, salariu

Leo Messi, considerat drept cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, este, începând de săptămâna trecută, beneficiarul unui nou contract semnat cu Barcelona, care îi va asigura venituri anuale de peste 20 de milioane de euro.

Potrivit cotidianul spaniol MARCA, Lionel Messi, starul argentinian al Barcelonei, în vârstă de 26 de ani, a reușit să obțină, după ce a pus o presiune destul de puternică pe șefii clubului, un nou contract fabulos cu clubul spaniol, relatează sport.ro.

Citește și Messi a vomitat pe teren în meciul cu România - VIDEO

În urma înțelegerii, Messi va încasa 20 de milioane de euro net în fiecare an, cu 7 milioane mai mult decât până acum, venituri la care se vor adăuga și bonusuri ce însumează circa 3 milioane de euro.

Tot în același contract, se stipulează și o clauză retroactivă prin care argentinianul va încasa aceeași sumă și pentru sezonul al cărui gong de încheiere va bate la sfârșitul acestei săptămâni.

De asemenea, Barcelona a decis să păstreze clauza de reziliere în valoare de 250 de milioane de euro și a renunțat la pretențiile în ceea ce prevede drepturile de imagine ale fotbalistului.

Citește și Messi, comportament de huligan la derby: înjură, amenință și scuipă

Leo Messi înregistrează în palmaresul său patru Baloane de Aur, 3 Ligi ale Campionilor, 6 titluri ale Spaniei și multe alte trofee și recorduri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel