Messi, comportament de huligan la derby: înjură, amenință și scuipă

Messi
Messi

Cel mai bun jucător al lumii, Lionel Messi, este recunoscut și ca unul dintre cei mai cuminți și cei mai fair-play jucători. Dar, în ultimul El Clasico, încheiat cu scorul de 1-1, „Balonul de Aur” a ținut să demonstreze contrariul. Argentinianul a înjurat, l-a amenințat pe Arbeloa și a scuipat către banca de rezerve a madrilenilor.

Fotbalistul lui Real Madrid, Jose Callejon, a confirmat într-o conferinţă de presă că incidentul dintre Messi şi secundul lui Mourinho, Karanka, de la finalul partidei de miercuri, a fost real.

Raportat de presa spaniolă, conflictul se referea la faptul că, după meci, pe tunelul de la vestiare, Messi s-a luat de secundul lui Mourinho, Aitor Karanka: „Tu la ce te uiţi? Mai taci, eşti doar marioneta lui Mourinho!”. Jose Callejon a declarat vineri că totul a fost real şi s-a petrecut chiar sub ochii săi: „Eram chiar în spatele lor, am auzit când i-a zis lui Aitor că e marioneta lui Mourinho”.

Callejon a confirmat şi că Messi a creat un alt conflict despre care s-a scris, cu Arbeloa. Catalanul s-a dus după meci la maşina lui fundașului spaniol , care era cu soţia, şi i-a strigat „Te aştept la Barcelona!”, ulterior şi insultându-l . „Pe teren se mai întâmplă să fie atmosfera încinsă, se mai spun lucruri regretabile, asta e una, dar alta e să stai să aştepţi după meci o oră în parcare pentru a te lua de un alt fotbalist, care e cu soţia lui, însărcinată. Asta demonstrează că cei buni nu sunt mereu aşa buni şi cei răi nu-s aşa răi”, a declarat „Calleti”, conform gsp.ro.

Messi a mai fost acuzat de madrileni şi că în timpul meciului s-a apropiat de banca gazdelor şi a scuipat spre jucători şi stafful tehnic. Acest gest este confimat de un video publicat de televiziunea Cuatro (video aici, minutul 24:30).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel