Contrabandiști opriți cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană

Contrabandiști opriți cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Contrabandiști opriți cu focuri de armă la frontiera româno-ucraineană / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au depistat mai multe colete cu țigări de contrabandă și au tras focuri de armă pentru a stopa un grup de contrabandiști.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei au depistat, în data de 25 februarie, mai multe colete cu țigări de contrabandă și au tras focuri de armă pentru a stopa un grup de contrabandiști, care au fugit pe teritoriul ucrainean, transmite NewsBucovina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch-Serițan, echipajul a observat mai multe persoane care transportau în spate colete voluminoase, de la frontiera de stat spre interiorul țării, pe direcţia localităţii Izvoarele Sucevei.

„Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care aceștia au abandonat coletele și au fugit, dispersându-se în direcții diferite. În vederea reținerii persoanelor, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul Ucrainei”, arată sursa citată.

Ulterior, polițiștii de frontieră au transportat cele zece colete găsite la sediul sectorului. În colete erau 8.940 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de peste 104,5 mii lei sau peste 720 mii grivne.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere fruduloasă a frontierei de stat, precizează Bucpress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel