Urmărește emisiunea live


Contrabandist fără permis și în prag de comă alcoolică, prins după o urmărire ca-n filme

Un gălățean de 35 de ani care făcea contrabandă de țigări a fost urmărit zeci de kilometri deoarece a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. 

După ce l-au prins, polițiștii au aflat că fugarul nu avea permis și era în prag de comă alcoolică. Incidentul s-a produs luni seara, în județul Galați, conform Mediafax.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au vrut să oprească în trafic un autoturism care circula pe D.J. 242, în localitatea Vârlezi. Potrivit reprezentanților IPJ Galați, șoferul nu a oprit la semnalele luminoase și acustice, continuându-și deplasarea în viteză, pe D.N. 24D. După aproximativ 20 de km de urmărire în trafic, polițiștii au blocat autoturismul pe D.J. 251A, pe raza localității Drăgușeni.

După ce au oprit mașina, polițiștii au aflat că șoferul făcea contrabandă cu țigări, nu avea permis de conducere și era beat.

Alcoolemie uriașă

”La volan au identificat un bărbat, de 35 de ani, din comuna Drăgușeni, care emana halenă alcoolică. Fiind testat alcoolscopic, acesta a prezentat valoarea de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier. După oprirea autoturismului și verificarea acestuia, polițiștii au găsit în portbagaj 171 de pachete țigarete de proveniență Republica Moldova, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea alcoolemiei și, în urma analizelor de laborator, a rezultat valoarea de 4,15 g/l alcool pur în sânge", au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Polițiștii au făcut dosar penal pentru contrabandă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducere fără permis și au reținut persoana în cauză, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel