Contrabandă ţigări: Un român şi un iranian, captură semnificativă

tigari
tigari

 Un român şi un iranian au fost reţinuţi de poliţiştii argeşeni pentru contrabandă cu ţigări.

Un bărbat din judeţul Vâlcea şi un cetăţean iranian, prinşi în timp ce transportau câteva mii de pachete de ţigări netimbrate, au fost reţinuţi de poliţiştii argeşeni, pentru contrabandă.

'În seara zilei de 8 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Mioveni au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care transporta peste 50.000 de ţigarete a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată. (...) Cu ocazia acţiunii a fost identificat şi un bărbat de 32 de ani, cetăţean iranian, bănuit că ar fi comercializat fără drept ţigaretele', se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform aceleiaşi surse, asupra bărbatului din Vâlcea a fost găsită şi suma de 1750 de lei, despre care există indicii că ar proveni din săvârşirea de infracţiuni. Cercetările în acest caz au fost preluate de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Ţigările şi suma de bani au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel