Contrabandă cu țigări la frontieră. Șase oameni cărau în spate peste 6.000 de pachete de țigări

Polițiștii de frontieră au capturat aproximativ 6.000 de pachete de țigări în valoare de 70.000 de lei.

Șase persoane au încercat să treacă peste graniță peste 6.000 de pachete de țigări, transmite Agerpres. Aceștia aveau mai multe colete pe care le cărau în spate. Nu s-au oprit atunci când au fost somați de polițiști, așa că au fost trase mai multe focuri de avertisment.

"Sâmbătă, 5 septembrie 2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului, judeţul Maramureş, au desfăşurat o acţiune în zona de responsabilitate, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări. Astfel, în jurul orei 13,00, colegii noştri au observat la aproximativ 500 metri de frontiera de stat spre interior, şase persoane, care se deplasau către interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase", transmite Poliția de Frontieră.

La faţa locului au fost descoperite 12 colete cu ţigări provenite din Belarus, care au fost transportate la sediul instituţiei, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 5.960 pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 70.000 lei. Au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel