Urmărește emisiunea live


Contrabandă cu arme. Percheziții în două județe

FOTO: Poliția Română
FOTO: Poliția Română

Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, au efectuat trei percheziții domiciliare, în județele Braşov şi Ialomiţa, la persoane bănuite de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Perchezițiile au vizat doi bărbați, în vârstă de 20 şi 48 de ani, din Buzău şi Braşov, bănuiți de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7 pistoale cu glonţ, o armă lungă cu glonţ, două arme cu aer comprimat, 1.197 de cartuşe de diferite calibre, 210 capse genofix, 750 de alice, precum şi mai multe componente de armament (țevi, închizătoare, amortizoare, încărcătoare, dispozitive trăgaci), toate deţinute ilegal.

Cum procedau cei doi bărbați

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2019, bărbatul din Brașov ar fi achiziţionat arme de la bărbatul din Buzău, dispozitive ce ar fi fost introduse în România, fără drept, de către cel din urmă.

În urma administrării probatoriului, cele două persoane au fost reținute şi urmează a fi prezentate instanței, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel