Continuă problemele de sănătate. Cum a fost surprinsă Angela Merkel, pentru a doua oară într-o lună

Angela Merkel
Angela Merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a fost văzută tremurând joi, la o întâlnire la care a participat şi preşedintele Frank-Walter Steinmeier, potrivit imaginilor transmise de Reuters - a doua criză de acest gen în ultimele două săptămâni -, dar purtătorul ei de cuvânt a declarat pentru agenţia de presă menţionată că Merkel se simte bine.

Pe 18 iunie, Angela Merkel a fost văzută tremurând în momentul în care îl primea pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat în vizită în Germania, dar ulterior a declarat că s-a simţit mai bine după ce a băut trei pahare de apă, sugerând că fusese deshidratată.

Continentul european, unde mai multe recorduri de căldură pentru luna iunie au fost deja doborâte, se confruntă joi cu valori foarte ridicate de temperatură, şi nici Berlinul nu face excepţie. Merkel, în vârstă de 64 de ani, lua parte la o ceremonie de predare a mandatului de către ministrul justiţiei, Katarina Barley, care părăseşte postul după ce a obţinut un loc de deputat în Parlamentul European.

Purtătorul de cuvânt al cancelarului german a anunţat că Merkel va participa mai târziu la ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al justiţiei. Întrebat dacă Merkel va lua parte la summitul G20 care urmează să aibă loc în acest sfârşit de săptămână la Osaka, în Japonia, purtătorul de cuvânt a declarat: Totul va decurge conform planului. Cancelarul este bine. Aflată la conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, la putere din 2005, se va retrage din politică la sfârşitul mandatului său, cel mai târziu în 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel