Contestațiile din Pennsylvania, ABANDONATE parțial de echipa lui Trump

Donald Trump
Donald Trump

Echipa de campanie a lui Donald Trump a abandonat o parte a contestațiilor legate de rezultatele alegerilor din Pennsylvania.

Echipa de campania a președintelui Donald Trump a retras o parte din procesele care urmăreau anularea certificării rezultatelor alegerilor din Pennsylvania, unde democratul Joe Biden l-a învins pe președintele în exercițiu. Pennsylvania a fost un stat decisiv în câșigarea alegerilor, unul dintre statele din Rust Belt, alături de Michigan și Wisconsin, state câștigate tot de Biden.

Mâine urma să aibă loc o audiere în acest caz, dar echipa lui Trump a renunțat la acuzația conform căreia 682.479 buletine de vot au fost procesate ilegal, fără ca reprezentanții Partidului Republican să participe la numărare. Reclamația rămasă în proces se referă la anularea buletinelor de vot care au avut probleme din punct de vedere tehnic și cărora alegătorilor li -a oferit șansa să semneze din nou pe buletinele de vot. Procesul acuză faptul că „județele conduse de Partidul Democrat” au încălcat legea prin identificarea buletinelor de vot prin poștă înainte de ziua alegerilor, buletine pe care nu exista semnătura alegătorului.

Înaltul oficial electoral din Pennsylvania, secretarul de stat Kathy Boockvar, reprezentant al Partidului Democrat, a răspuns în instanță și a cerut judecătorului să respingă cazul. Mai mult de 2,6 milioane de buletine de vot au fost primite de către acele județe și niciun raport de fraudă sau probleme de acuratețe nu au fost raportate, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel