Cont de Facebook, blocat după un mesaj privind cancerul

Facebook a suspendat contul unui bărbat a cărei soție a murit din cauza cancerului de col uterin. Decizia ar fi fost luată ca urmare a unei "activități suspecte" în jurul postării sale care devenise virală, conform The Independent.

În urmă cu câteva zile, Elliott a publicat pe rețeaua de socializare un mesaj despre soția sa, care a decedat din cauza cancerului de col uterin la începutul acestui an. Acesta i-a îndemnat pe oameni să sporească gradul de conștientizare cu privire la importanța analizelor pe care trebuie să le facă femeile. De asemenea, el a împărtășit fotografiile soției sale înainte și după diagnosticul primit pentru a arăta impactul devastator pe care îl poate avea cancerul de col uterin.

Postarea sa a fost distribuită de peste 30.000 de ori. Cu câteva zile în urmă, Facebook a dezactivat contul bărbatului ca urmare a atenției pe care a primit-o online. "Contul meu a fost suspendat sâmbătă dimineață din cauza unei activități suspecte și ca o procedură de securitate", a declarat bărbatul pentru The Independent.

"Mi s-a cerut să trimit o altă fotografie de-a mea pentru a-mi confirma identitatea, ceea ce am făcut. În timp ce contul meu a fost revizuit, nimeni nu a putut să mă contacteze sau să-mi vadă postarea", a adăugat acesta. După o perioadă scurtă, contul său de Facebook a fost reactivat.

[citeste si]

"Nu pot decât să presupun că s-a întâmplat din cauza numărului de mesaje trimise în sprijinul scopului meu de a crește gradul de conștientizare a cancerului de col uterin", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel