Consulul onorific al Italiei la Arad, jefuit

hoti
hoti

Locuinţa consulului onorific al Italiei la Arad, Roberto Sperandio, a fost spartă de persoane necunoscute care au furat din imobil bijuterii din aur, 15.000 de euro şi trei arme de foc, dintre care una de panoplie, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector principal Lorena Radu, potrivit Agerpres.

Furtul ar fi avut loc în perioada 31 mai - 4 iunie, consulul onorific reclamând la Poliţia Arad dispariţia obiectelor menţionate pe data de 4 iunie. Prejudiciul total este în curs de stabilire. 

"Noi am fost sesizaţi la data de 4 iunie despre faptul că în perioada 31 mai-4 iunie persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Moldovei, din Arad, de unde ar fi sustras trei arme deţinute legal, o sumă de bani şi bijuterii din aur. Specialiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, precum şi poliţişti criminalişti s-au deplasat la faţa locului. În continuare se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Încadrarea este de furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. 

Din cercetările efectuate până acum, poliţiştii au stabilit că hoţii ar fi pătruns în imobil, o casă cu parter, prin escaladarea unui gard împrejmuitor, după care au intrat locuinţă pe un geam lăsat întredeschis. 

În ceea ce priveşte armele, acestea erau deţinute legal: una era de panoplie, una era de vânătoare cu glonţ iar cealaltă era de vânătoare cu alice. 

Cercetările continuă pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor care au comis fapta.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel