Constantin Stelică, fostul şef al Gărzii Financiare Bucureşti, anchetat de ANI

stelica.barna_-300x207
stelica.barna_-300x207

Constantin Stelică, fostul şef al Gărzii Financiare Bucureşti, anchetat de Agenţia Naţională de Integritate. Motivul? Averea acestuia nu poate fi justificată. De când a ocupat funcţia de consilier general la Primăria Capitalei, consilier local în judeţul Ilfov şi şef la Garda Financiară Bucureşti, acesta a acumulat o avere de peste 700.000 de euro. Asta în condiţiile în care veniturile lui ajung la doar 10.000 de euro pe an.

Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) au verificat veniturile lui Constantin Stelică, şeful Gărzii Financiare Bucureşti, demis săptămâna trecută de şeful ANAF, încă din 2004, pe când acesta ocupa funcţia de consilier general la Primăria Capitalei. Au luat în calcul şi perioada în care şeful de la Garda Financiară era consilier local la Consiliul Local Otopeni. După ce au tras linie, a rezultat că averea lui Constantin Stelică este de 10 ori mai mare decât veniturile sale.

Deşi ANI i-a pus în vedere încă de anul trecut comisarului şef să prezinte documente prin care să-şi justifice averea, acesta nu a putut face încă dovada. Cert este că, din 2005 încoace, a reuşit să îşi achiziţioneze aproape 10.000 de metri pătraţi de teren, scrie realitatea.net.

Tot pe numele lui se mai află şi două case, una de 250 de metri pătraţi, iar alta de 150 de metri pătraţi. În declaraţia de avere, Constantin Stelică nu a lăsat să se vadă şi localitatea în care se află acestea.

Citește și:

Află aici cine este “eroul” uitat al Podului Basarab. Fără trădarea lui nu exista Pasajul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel