Urmărește emisiunea live


Constantin Ploscaru, doctorul vâlcean care a sărit la un coleg cu bisturiul a fost concediat

Constantin Ploscaru, chirurgul vâlcean care a atacat cu bisturiul un coleg  pe holul blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, a fost concediat. 

Medicul Constantin Ploscaru a fost concediat,  a decis Comisia de anchetă constituită la nivelul SJU. Potrivit Articolului  61 din Codul Muncii, angajatorul poate desface contractul de muncă pentru motive care ţin de salariat, dacă acesta din urmă a fost arestat preventiv sau la domiciliu pentru o perioadă mai mare de 30 de zile.

„Ancheta internă s-a încheiat cu desfacerea contractului de muncă în cazul domnului doctor Constantin Ploscaru. Membrii comisiei s-au întrunit în data de 8 martie 2016 şi au constatat că s-a depăşit cu mult termenul de 30 de zile de arest la domiciliu prevăzut de Codul Muncii. În cazul în care se va solicita scoaterea la concurs a postului ocupat până de curând de către domnul doctor, iar Comitetul Director va aproba această cerere, abia atunci vom angaja un alt chirurg", declară Dan Ponoran, managerul SJU Râmnicu Vâlcea.

[citeste si]

Medicul Constantin Ploscaru va fi judecat pentru tentativă de omor.  Pe 16 ianuarie 2016, în urma unui conflict spontan, acesta  l-a atacat cu bisturiul pe Emil Bărbulescu, şeful Secţiei de Chirurgie din cadrul SJU. În urma altercaţie, Emil Bărbulescu a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată cervicală, iar Constantin Ploscaru a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel