Constantin Ploscaru, condamnat de Tribunalul Argeș

Foto: voceavalcii.ro
Foto: voceavalcii.ro

Constantin Ploscaru, chirurg la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 5 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru că, în ianuarie 2016, a atacat cu un bisturiu, în sala de operaţie, un alt medic chirurg.

Ploscaru trebuie să-i achite colegului pe care l-a tăiat cu bisturiul daune materiale în valoare de 7.400 lei şi daune morale în valoare de 25.000 euro.

El trebuie să plătească și Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea suma totală de 2.962, 91 lei, reprezentând cheltuieli de spitalizare.

„Constantin Ploscaru şi persoana vătămată B.E. (ambii medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator - chirurgie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Decizia nu este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel