Constantin Niţă, PSD, despre Sevil Shhaideh: Dacă omul este foarte bun, are vreo vină că este ruda cuiva?

Un lider social-democrat consideră că Sevil Shhaideh, propunerea premierului Victor Ponta pentru a fi ministrul Dezvoltării, este un bun profesionist și, deoarece administrațiile publice centrale și locale au nevoie de astfel de oameni, nu ar trebui să producă uimire că "ruda nu știu cui a promovat".

Vicepreşedintele PSD, Constantin Niţă, a explicat, miercuri la RFI, că o cunoaște pe Sevil Shhaideh, propusă să fie numită ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ca un bun profesionist.

Întrebat dacă Ministerul Dezvoltării nu devine o afacere de familie a PSD, în condiţiile în care Sevil Shhaideh este fina lui Liviu Dragnea şi a președintelui CJ Constanța, Nicuşor Constantinescu, vicepreşedintele PSD a răspuns: "Dacă omul este foarte bun, are vreo vină că este ruda cuiva? El ce să facă, să stea cumva, să fie un paria al societăţii sau să fie la marginea societăţii sau să n-aibă acces să candideze sau să promoveze? Nu cred că aşa trebuie să privim lucrurile. Cred că avem nevoie şi societatea românească are nevoie de profesionişti. Este foarte multă incompetenţă în administraţiile publice locale şi centrale. Este nevoie de profesionişti şi nu trebuie să ne mire că cineva dacă este ruda nu ştiu cui a promovat şi acum trebuie ce să facem, să nu-i dăm voie să candideze, dacă este un bun profesionist? Cred că trebuie să gândim şi altfel".

Plenul Camerei Deputaților a votat dublarea alocațiilor pentru copii. PSD a cerut pauză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel