Constantin Boșcodeală-Victor Mocanu (PSD Buzău), scandal. Replici dure

Constantin Boșcodeală nu mai demisionează de la conducerea PSD Buzău după un scandal apărut în interiorul partidului.

Primarul Buzăului i-a atacat pe cei trei parlamentari PSD care au amenințat cu demisiile din partid dacă în fruntea organizației social-democrate va fi numit ca interimar deputatul Marcel Ciolacu.

După ce Constantin Boșcodeală i-a acuzat pe senatorul Victor Mocanu și pe deputații Marian Ghiveciu și Adrian Mocanu de "șantaj", Victor Mocanu i-a dat replică primarului de la Buzău.

"Domnul Boșcodeală nu cunoaște statutul PSD. Conform statutului, care este lege pentru noi, în cazul unor situații deosebite care duc la demisia sau demi­terea președintelui, conduce­rea organizației este preluată de către deținătorul funcției următoare, respectiv preșe­din­tele executiv. Ca Marcel Ciolacu mai sunt încă 11 vice­președinți. Mai există și varianta statutară a numirii unui vicepreședinte național pentru a se ocupa de organizație până la organizarea de alegeri. Nici aici nu se în­ca­drează Marcel Ciolacu", a declarat pentru OPINIA se­natorul Victor Mocanu.

El mai spune că, precum orice parlamentar, își des­fă­șoa­ră activitatea din teritoriu și la cabinetul senatorial de la Râmnicu Sărat, însă a declarat că cel care nu prea este văzut la sediul PSD este în­suși președintele Boșco­deală: "În ceea ce privește acuzația că nu m-a văzut pe la partid nu pot decât să spun că eu îmi desfășor activitatea la cabinetul senatorial de la Râmnicu Sărat. În schimb, ori de câte ori trec spre Râmnic, văd mașinile celor doi (deputații Marian Ghieciu și Adrian Moca­nu, n.r.) în fața sediului PSD. În schimb domnul Boș­co­deală nu a mai fost văzut la sediu de foarte mult timp; este de înțeles, domnia-sa are niște probleme și trebuie să-l înțelegem", a mai spus senatorul Victor Mocanu.

VEZI ȘI: Boșcodeală, acuzații de șantaj. Război în PSD Buzău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel