Constanţa: Şoferul de ambulanţă, beat în trafic, pus sub control judiciar

Şoferul unei ambulanţe, depistat la volan sub influenţa alcoolului, la Mangalia, a fost pus, joi, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Faţă de un turist bucureştean, prins la Vama Veche în timp ce conducea un autoturism în stare de ebrietate, magistraţii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi au fost reţinuţi miercuri, conduşi sub escortă de la Mangalia la Constanţa şi introduşi în arestul IPJ, ulterior fiind prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, notează Agerpres. Şoferul unei ambulanţe, în vârstă de 62 de ani, a fost depistat în trafic de poliţişti, în municipiul Mangalia, conducând sub influenţa alcoolului, în autospecială nefiind pacient, au informat miercuri dimineaţa reprezentanţii IPJ Constanţa.

Conform acestora, în urma testării alcoolscopice a reieşit că bărbatul, angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean - substaţia Mangalia, avea o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost depistat marţi seară în timp ce circula pe strada Emil Palade.

La Vama Veche, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost depistat un turist din Bucureşti, în vârstă de 37 de ani, care şofa băut, în urma testării alcoolscopice reieşind că avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, turistul circula cu maşina deşi avea permisul de conducere reţinut.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel