Urmărește emisiunea live



Şase bărbaţi din Constanța, arestați preventiv pentru trafic de droguri

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Şase bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri şi deţinere de stupefiante pentru consum propriu, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

 

Activitatea infracţională a mai multor persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, a fost documentată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa.

"Poliţiştii au depistat în flagrant delict patru bărbaţi, la scurt timp după ce trei dintre aceştia ar fi vândut, iar al patrulea ar fi cumpărat diferite cantităţi de droguri de risc (canabis şi rezină de canabis). Totodată, din cercetări a reieşit că, pe parcursul lunii noiembrie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau în calitate de intermediari, cantităţi de droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină), către consumatori din municipiul Constanţa", a susținut într-un comunicat de presă IPJ Constanţa.

Totodată, în urma flagrantului, s-a constatat că unul dintre indivizi nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, dar cu toate acestea ar fi condus un autoturism.

Droguri de mare risc și mai multe bunuri folosite pentru cântărirea, porţionarea şi ambalarea drogurilor

Astfel, a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier şi în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

"În urma efectuării activităţilor, au fost descoperiţi şi ridicaţi 44.000 de lei, 800 de euro, 400 USD, aproximativ un kilogram de droguri de risc şi mare risc (canabis, rezină de canabis, MDMA şi cocaină), 14 telefoane mobile, un pistol de tip airsoft de calibrul 6 mm, precum şi mai multe bunuri folosite pentru cântărirea, porţionarea şi ambalarea drogurilor", se regăsește în comunicat.

Șapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ca urmare a probatoriului administrat în cauză. Instanța de judecată a hotărât în cazul acestora măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, faţă de şase persoane şi măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de a şaptea.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel