Constanţa: Percheziţii soldate cu reţinerea a patru suspecţi de contrabandă şi braconaj piscicol

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii constănţeni şi vor fi prezentaţi, marţi, instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă, braconaj piscicol şi tăinuire, în urma mai multor percheziţii domiciliare efectuate în localitatea Topalu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, au fost confiscate, totodată, diverse bunuri în valoare totală de circa 33.000 de lei, printre care două bărci cu motor. 'Poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au pus în aplicare, (...), 6 mandate de percheziţie domiciliară pe raza localităţii Topalu, (...).

Astfel, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea confiscării 25 de recipiente de plastic, 7 recipiente de tablă de aproximativ 220 de litri şi 1 butoi de aproximativ 200 de litri, toate conţinând lichid cu un miros specific de motorină, însumând astfel 2.270 de litri de motorină. Totodată, poliţiştii au găsit şi confiscat 2 bărci cu motoare ataşate susceptibile a fi fost folosite la comiterea de acţiuni ilicite, 2 motoare de drujbă, 4 vintire, 2 motoare de barcă, 3 sacoşe cu păpuşi de plasă monofilament şi aproximativ 150 de cutii cu petarde', reiese dintr-un comunicat transmis de IPJ. Conform sursei citate, cei patru bărbaţi, reţinuţi pentru 24 de ore, au vârsta cuprinsă între 21 şi 52 de ani, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă, braconaj piscicol şi tăinuire, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel