Constanţa: Nouă porci au murit carbonizaţi

Un număr de nouă porci au murit carbonizaţi într-un incendiu ce a izbucnit, miercuri dimineaţa, în grajdul unei gospodării din localitatea Tariverde, pentru stingerea focului intervenind două autospeciale de pompieri, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Dobrogea' al judeţului Constanţa.

 Conform sursei citate, au intervenit două autospeciale de stingere cu câte şase subofiţeri, de la Staţia Midia, în sprijinul pompierilor venind, cu o cisternă cu apă, reprezentanţii serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitatea Fântânele. 'La ajungerea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreg grajdul pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi', au transmis reprezentanţii ISU.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră şi jumătate. Cauza probabilă a izbucnirii focului este un scurtcircuit electric. 'Au ars saivanul în totalitate şi 5 tone de gunoi pe o suprafaţă de aproximativ 150 metri pătraţi. În interiorul saivanului au fost găsiţi nouă porci decedaţi. Alţi cinci au fost salvaţi. Cauza probabilă - un scurtcircuit la cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzător', au mai anunţat reprezentanţii ISU 'Dobrogea'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel