Urmărește emisiunea live


Constanţa. Bătaie la judecătorie

Jandarmii au intervenit, joi, pentru aplanarea unui conflict iscat între 11 persoane în zona instanţelor judecătoreşti din municipiul Constanţa, fiind aplicată o amendă totală de 11.000 de lei, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.

 'Astăzi, 24 ianuarie, în jurul orei 12,30, în zona adiacentă instanţelor din municipiul Constanţa, s-a produs un conflict între mai multe persoane. Jandarmii aflaţi în cadrul dispozitivului de pază au observat situaţia creată, au anunţat dispeceratul unităţii şi au solicitat sprijin din partea colegilor. Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii', potrivit unui comunicat de presă transmis de IJJ Constanţa.

Au fost conduși la poliție

Cele 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 lei, reţinându-se în sarcina acestora mai multe contravenţii - constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane în scopul de a săvârşi acţiuni ilicite, contrare ordinii şi liniştii publice şi normelor de convieţuire socială, precum şi provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, conform sursei citate. 

VEZI ȘI:

Bărbatul acuzat că şi-a ucis fiica adolescentă, arestat preventiv

Român căutat de poliție, prins în Germania

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel