Constanța, mănăstirea Colilia, ofertă de muncă atractivă

Manastirea Colilia
Manastirea Colilia

Reprezentanții mănăstirii de maici Colilia au anunțat pe Facebook că sunt în cautare de îngrijitor de animale, iar oferta de muncă pare foarte atractivă.

Maicuțele caută pe Facebook un îngrijitor de animale și sunt dispuse să ofere contra serviciilor trei mese pe zi și cazare permanentă la manastire. Având în vedere că în anunț nu se precizează alte condiții decât cele ale unei purtări decente și faptul ca angajatul să nu fie alcoolic, oferta sună tentant pentru orice român care trăiește din salariul minim pe economie.

"Căutăm pentru sectorul zootehnic, îngrijitor animale (vaci) sau familie serioasă, cu frică de Dumnezeu și fără patima băuturii. Oferim 3 mese gratuite și cazare în cadrul așezământului social al mănăstirii. relații la telefon : 0767937095, vă mulțumim, doamne ajută !", au scris măicuțele pe pagina de Facebook a mănăstirii Colilia. 

Mănăstirea, la jumătate de oră de Litoral

Mănăstirea Colilia, ctitorită de Gigi Becali, are o istorie deosebită. Înfruntând greutăţile pustiului şi încercările vieţii, 13 maici, sub îndrumarea maicii stareţe Rafaela, au transformat un lăcaş de cult într-un loc în care te simţi ca acasă. Lăcașul de cult se află în satul Colilia, din comuna Cogealac la numai jumătate de oră de mers cu mașina de litoralul Mării Negre(plaja Corbu).  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel