Consiliul de Atestare a Diplomelor, desființat de Liviu Pop

Ministrul Interimar al Educației, Liviu Pop, a desființat, joi, Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), forul abilitat să verifice acuzaţiile de plagiat aduse lui Victor Ponta. Decizia a fost publicată. vineri dimineața, în Monitorul Oficial.

Comisia care trebuia să dezbată posibilul plagiat al premierului Victor Ponta a fost desfiinţată. Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a contestat componenţa Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare. Cei 20 de membri au fost demişi de ministru.

Liviu Pop a declarat, joi, că motivul desfiinţării Consiliului ţine de lipsa unui raport de activitate care trebuia să fie prezentat până joi, la ora 12:00.

Vineri dimineața, înainte ca hotărârea ministrului Educației să fie publicată în MO, Comisia se întrunise pentru a discuta asupra lucrării de doctorat a lui Victor Ponta. Tot vineri dimineața, fostul consilier al lui Traian Băsescu, Mircea Miclea se antepronunțase asupra lucrării de doctorat a premierului, acesta declarînd că lucrarea este un plagiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel