Consilierii generali i-au dat planurile lui Oprescu peste cap: Bucureştiul nu îşi va depune candidatura pentru găzduirea Jocurilor Olimpice de vară din 2020

jocuri olimpice
jocuri olimpice

Consilierii generali au respins proiectul privind depunerea candidaturii municipiului Bucureşti pentru găzduirea Jocurilor Olimpice de vară pentru 2020, pe care l-au catalogat ca fiind un proiect futurist, de nerealizat.

Potrivit proiectului de hotărâre, organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 în Bucureşti ar fi reprezentat un eveniment care ar fi generat un impuls major pentru economia României, o dezvolare a turismului şi a infrastructurii, dar şi crearea unor noi locuri de muncă. După aproximativ jumătate de oră de dezbateri, în care consilierii au catalogat acest proiect ca fiind futurist, similar proiectului privind autostrada suspendată, de nerealizat, a fost supus votului, obţinând doar 22 de voturi pentru. Opt consilieri au votat împotriva proiectului şi alţi 20 s-au abţinut. Pentru a fi adoptat, proiectul avea nevoie de voturile a 28 de consilieri. „Ei au vise extatice, preferă să stea în genunchi și să se uite”, a spus Sorin Oprescu despre consilierii generali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel