Consiliere psihologică gratuită pentru cetățenii din Sectorul 6

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 6 pune la dispoziţia cetăţenilor, în mod gratuit, patru cabinete de consiliere psihologică pentru adulţi şi copii. Cabinetele funcţionează în Centrul Social Multifuncţional "Harap-Alb". 

Bucureştenii au la dispoziţie un serviciu de tip call center, cu specific de consiliere pe probleme psihosociale, care funcţionează în intervalul orar  8:00-16:00.

Oferă consiliere psihologică, orientare şi informare pe probleme sociale persoanelor care au nevoie de suport emoţional și fac posibile intervenţii rapide în cazul unor situaţii urgente.

Cetățenii vor putea discuta cu consilieri experimentaţi pe probleme psihologice, capabili să asculte şi să detensioneze situaţii familiale sau stări psihice conflictuale.

Accesibil la numărul de telefon gratuit 0800.824.453, serviciul se adresează unor categorii sociale vulnerabile, precum familii cu probleme psiho-sociale, persoane cu handicap, grupuri ameninţate de excluziune sau marginalizare, copii sau tineri în pericol de abandon şcolar.

Centrul de consiliere a fost realizat prin intermediul proiectului"'Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Centrului Social Multifuncţional 'Harap-Alb'", implementat prin finanţare nerambursabilă acordată prin REGIO - Programul Operaţional Regional 2007 - 2013.

Potrivit primarului Rareş Mănescu, în urma implementării proiectului, ce a fost finanţat prin fonduri europene nerambursabile, 290 de copii cu vârste între 1 şi 4 ani din sectorul 6 au şansa la educaţie şi beneficiază de un loc în Centrul Social Multifuncţional 'Harap-Alb'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel