Consilier, reţinut pentru trafic de influenţă. Prins în timp ce primea 400 de euro

Un consilier din municipiul Reşiţa a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pentru trafic de influenţă, după ce a fost prins în timp ce primea suma de 400 de euro, pentru a interveni la funcţionari cu atribuţii în repartizarea unor locuinţe ANL.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, consilierul local a pretins de la o altă persoană suma totală de 1.500 euro şi 90 lei pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa, în vederea repartizării definitive a unei locuinţe ANL.

"În luna ianuarie 2016, L.G. a remis numitului S.E., consilier local, la domiciliul acestuia, suma de 90 lei şi 500 euro. La data de 24 februarie 2016, în jurul orei 9,30, consilierul local a primit în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Reşiţa suma de 400 de euro de la aceeaşi persoană, din totalul sumei de 1.500 euro şi 90 lei", se precizează în acelaşi comunicat.

Miercuri, consilierul local Efrem Străin a fost surprins în flagrant în timp ce primea de la numitul L.G. suma de 400 de euro, în scopul arătat anterior. Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, de miercuri, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. De asemenea, a  fost luată măsura preventivă a reţinerii pe timp de 24 de ore. În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin şi Serviciul Român de Informaţii Caraş-Severin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel