Congres PSD. Cristoiu și-a amintit de Geoană: Nu o să uit. Eram în direct

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a vorbit, joi, despre Congresul PSD, care, în opinia sa, este un moment de răscruce pentru partid.

„Așa cum am scris, eu am primit invitație. (...) Din conducerea PSD am primit o invitație. Mă duc pentru că, pentru mine, e un Congres foarte important, care depășește aceste alegeri. Este foarte important deoarece PSD e într-un moment de răscruce, adică poate să o ia în sus, poate să o ia în jos. Este un moment de răscruce ca partid”, a spus Ion Cristoiu la „Gândurile lui Cristoiu”, joi.

„Lăsând la o parte că am fost la congresul de rupere a Frontului, am fost la toate. Testul este, și acum, reacția la cuvântare. Vă spun după cuvântare, bănuiesc că o să vorbească Viorica Dăncilă, cine iese președinte. La Congresul la care a ieșit Geoană, a fost o chestie extraordinară, când a vorbit Iliescu, sala era rece. Foarte interesant. Și când a vorbit Geoană... Și nu o să uit, că eram în direct când s-a terminat partea cu Geoană, a ieșit Geoană, și am spus în direct Geoană va fi președinte. Este important să văd temperatura sălii, dar să văd și dacă partidul ăsta mai are șanse să o ia în sus", a afirmat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a scris joi, pe cristoiublog.ro, că a primit pe e-mail invitația la congresul PSD.

Social-democraţii se reunesc sâmbătă, pe 29 iunie, la sala Palatului din București, într-un congress extraordinar pentru alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv şi a secretarului general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel