Congres PSD. Cristoiu și-a amintit de Geoană: Nu o să uit. Eram în direct

Rodica Mitu / 27 iun 2019 / 20:19 Salveaza PDF Comentarii
Ion Cristoiu
Descriere foto: Ion Cristoiu

Ion Cristoiu a vorbit, joi, despre Congresul PSD, care, în opinia sa, este un moment de răscruce pentru partid.

„Așa cum am scris, eu am primit invitație. (...) Din conducerea PSD am primit o invitație. Mă duc pentru că, pentru mine, e un Congres foarte important, care depășește aceste alegeri. Este foarte important deoarece PSD e într-un moment de răscruce, adică poate să o ia în sus, poate să o ia în jos. Este un moment de răscruce ca partid”, a spus Ion Cristoiu la „Gândurile lui Cristoiu”, joi.

„Lăsând la o parte că am fost la congresul de rupere a Frontului, am fost la toate. Testul este, și acum, reacția la cuvântare. Vă spun după cuvântare, bănuiesc că o să vorbească Viorica Dăncilă, cine iese președinte. La Congresul la care a ieșit Geoană, a fost o chestie extraordinară, când a vorbit Iliescu, sala era rece. Foarte interesant. Și când a vorbit Geoană... Și nu o să uit, că eram în direct când s-a terminat partea cu Geoană, a ieșit Geoană, și am spus în direct Geoană va fi președinte. Este important să văd temperatura sălii, dar să văd și dacă partidul ăsta mai are șanse să o ia în sus", a afirmat Ion Cristoiu.

Jurnalistul a scris joi, pe cristoiublog.ro, că a primit pe e-mail invitația la congresul PSD.

Social-democraţii se reunesc sâmbătă, pe 29 iunie, la sala Palatului din București, într-un congress extraordinar pentru alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv şi a secretarului general.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25