UPDATE: Cîțu, mesaje pentru liberali- FOTO/ Congres PNL. Orban ar fi vorbit personal la telefon cu 1300-1400 de delegați - surse

Sursa foto: Facebook Ludovic Orban
Sursa foto: Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban ar fi vorbit la telefon cu peste 1.000 de delegați care urmează să participe la Congres.

”Pe bune, Florine? Nu mai spui tuturor că mă dai afară dacă o sa câștigi? Acum îmi ceri votul?

Rămân consecvent, votez cu Ludovic Orban.” a scris Alexandru Kocsis, pe Facebook, unde a pus captura mesajului primit: 

Ludovic Orban ar fi reușit să vorbească la telefon, în ultima săptămână, în cadrul unei campanii de call-center pentru susținerea candidaturii la președinția PNL, cu 1.300-1.400 de delegați care urmează să participe la Congres, au declarat pentru Mediafax surse din echipa sa.

"De luni până azi (vineri -n.r.) echipa lui Ludovic Orban, la nivel de lideri de filiale, parlamentari sau candidați pentru Biroul Executiv, a desfășurat o campanie de call-center în rândul delegaților PNL pentru susținerea candidaturii la președinția PNL”, au declarat pentru Mediafax surse din echipa Orban.

Potrivit acestora, au fost sunați peste 4.200 de delegați care urmează să participe la Congres.

"Personal, Ludovic (Orban-n.r.) a reușit să vorbească la telefon, în ultima săptămână, cu 1.300-1.400 de persoane. Evaluarea făcută până la acest moment este că la Congres vor fi 2.700-2.850 de voturi în favoarea lui Ludovic Orban”, au adăugat sursele citate.

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezența a 5.000 de delegați.

Vezi și: CONGRES PNL. Gușă: Marea miză nu e pentru funcția de lider PNL! A mai apărut un candidat pentru prim-vicepreşedinte

 De ce au voie să facă eveniment cu 5.000 de oameni

"Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Legea, adică hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor care organizează întâlniri statuare, cum e un AGA sau o formațiune politică care-și organizează o întâlnire", spune șeful DSU, Raed Arafat: „Nu s-a dat nicio derogare”, citează Mediafax.

El a fost întrebat de ce, în contextul în care numărul de noi cazuri de infectări COVID-19 a crescut, Partidului Național Liberal i-a fost permisă organizarea congresului cu 5.000 de delegați.

„Nu s-a dat nicio derogare. Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Legea, adică hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor care organizează întâlniri statuare, cum e un AGA sau o formațiune politică care-și organizează o întâlnire. (...) Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize. Noi doar explicăm legea dacă suntem întrebați și subliniem care sunt măsurile obligatorii care trebuie să fie luate - ca și metri pătrați, ca și distanțare, ca și respectare de acces și așa mai departe”, spune Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel