CONGRES PNL/ Florin Cîțu: N-am stabilit în acest moment candidatura... Bineînțeles că voi candida la o funcție la Congres

foto Facebook Florin Cîțu/ Florin Cîțu - Emil Boc, candidatură Congres PNL
foto Facebook Florin Cîțu/ Florin Cîțu - Emil Boc, candidatură Congres PNL

Premierul Florin Cîțu a vorbit despre candidatura sa pentru o funcție de conducere în PNL. El a confirmat că Congresul PNL urmează să aibă loc în această toamnă. 

”Ar trebui să avem Congres, s-a anunțat săptămâna trecută că va fi Congres” a spus premierul Florin Cîțu, la Radio Guerrilla, după ce gazda emisiunii i-a spus ”Aveți Congres în septembrie!”. 

Florin Cîțu: N-am stabilit în acest moment candidatura... Bineînțeles că voi candida la o funcție la Congres

Întrebat dacă are loc de Ludovic Orban, Florin Cîțu a răspuns: ”E loc pentru toată lumea, toți avem loc.” Cât despre candidatura sa, dacă a stabilit clar, premierul a răspuns: ”Nu, n-am stabilit acest lucru în acest moment”, adăugând că ”eu am spus că experiența mea acumulată, de premier, ministrul Finanțelor, parlamentar, dar și cea dinainte de a intra în politică, poate contribui la dezvoltarea sau pentru ca PNL să rămână un partid important în perioada următoare. Bineînțeles că voi candida la o funcție la Congres”. 

”Sunt multe funcții supreme” a răspuns Florin Cîțu, când i s-a precizat că era vorba despre funcția supremă, cea de președinte al PNL. Premierul le-a făcut și o promisiune liberalilor, de la radio: ”Această guvernare are rolul de a le asigura- și asta vreau să le garantez și să le promit- mă asigur că vom guverna România cel puțin 8 ani”. Premierul nu a precizat dacă guvernarea liberală va include USR PLUS în acești 8 ani. 

Relația cu Emil Boc

Întrebat cine candidează între el și Emil Boc, Florin Cîțu a început să râdă. El a precizat că Emil Boc ”e un om cu experiență foarte mare, ceea ce a spus despre mine mă onorează și mă responsabilizează, este un om care a trecut printr-o criză economică în 2009, cu care discut foarte mult, am discutat și anul trecut, discut și anul acesta”. 

Vezi și: Boc a scăpat porumbelul în direct. Prelipceanu, surprins: Bate la ușă o RECESIUNE?

Ludovic Orban a făcut, luni, o afirmație prin care a dat de înțeles că Florin Cîțu nu-și asumă transparent candidatura. Întrebat dacă-i este teamă de Florin Cîțu, la Congresul PNL, președintele PNL a răspuns: ”Eu mi-am anunțat candidatura în mod transparent, mi-am anunțat obiectivele, obiectivul meu este ca PNL să servească în continuare interesele României”.

Vezi și: Florin Cîțu, candidatură la șefia PNL. Cine ar fi al treilea candidat care i-ar asigura victoria lui Ludovic Orban - surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel