Confruntarea Ponta-Băsescu se mută la Distractis Show, de la TVR

distractis_show
distractis_show

În ultima ediție din acest sezon a Distractis Show, de la TVR, reporterii speciali din trupa Distractis transmit „la cald” de la Consiliul Europei disputa Traian Băsescu-Victor Ponta, arbitrată de chiar Angela Merkel.

Ajunşi la Bruxelles, reporterii din trupa Distactis, unul cu suportul Parlamentului României, celălalt pe baza interpretării Constituţiei, vor prezenta, sâmbătă, 30 iunie, de la 20.25, cum Ponta şi Băsescu se bat pe singurul scaun alocat României, un duel inedit arbitrat de Angela Merkel.

De asemenea, marii muzicieni Dorina şi Marian Dristor şi-au găsit „naşii”: băieţii de la Bere gratis au cântat cot la cot, chitară la chitară şi microfon la microfon cu simpaticii prezentatori ai rubricii „De ce râd chitarele“. Astfel s-a născut un nou şlagăr: „Ultra fete / Mi-au pătruns sub piele, pantaloni şi ghete”. Dar Berea gratis nu se lasă: îşi lansează la Distractis Show cea mai recentă melodie a lor - Povestea ta.

Totodată, la Distractis Show, inaugurarea primului Laborator Românesc de Somnologie are menirea de a însănătoşi populaţia prin controlul somnului, după multe încercări ratate ale sistemului de sănătate. Aici somnambulii merg în libertate, cei care sforăie te pot trezi şi din morţi cu zgomotul făcut, iar interlopii declară în timpul somnului toate fărădelegile făcute. S-ar putea ca în scurt timp acest Laborator să înlocuiască Procuratura.

Cât despre protagoniștii interviului Garantat 0%, ei se luptă pentru proprietatea asupra Grindului Mujdei din Deltă. Pentru că unul susține că îl are moştenire de pe vremea primului descălecat în Deltă al stră-stră-străbunicului său cazac, iar celălalt se jură că Grindul Mujdei este „reîncarnarea” curţii casei sale de pe malul Dunării de la Giurgiu, luată de apele învolburate din primăvară, cei care vor decide de partea cui este dreptatea, vor fi peștii hipnotizați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel