Confruntare Firea - Dragnea. Ce spune Ciutacu - EXCLUSIV

Bogdan Cotigă / 04 feb 2019 / 19:03 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, pentru DC News, că scandalul dintre Gabriela Firea și Liviu Dragnea este doar o altă formă a conflictului de anul trecut.

Ciutacu spune că dreptatea este împărțită.

"E bătaia lor de partid. Firea vrea să îi ia locul și partidul lui Dragnea. El nu vrea să cedeze. Dragnea o arde la bani pe Firea pentru că poate. Are de partea lui și legea, și Consiliul General, iar Firea încearcă să întoarcă soarta meciului. Rabinic vorbind, și unul și altul au dreptate. Dragnea spune că bugetul pe București este mai mare decât anul trecut, dar tăindu-i Gabrielei Firea și dând banii la sectoare. Pe de altă parte, Firea și Negoiță spun că Dragnea le bagă pe gât și contribuțiile sociale", a declarat jurnalistul pentru DC News. 

Confruntare Firea - Dragnea

 

Victor Ciutacu a zis că o excludere a Gabrielei Firea ar fi nepractică pentru PSD.

"Nu cred că se va ajunge la o excludere a vreunuia din partid. Dacă o dau afară pe Firea, o transformă în eroină. Iar Dragnea nu vrea acest lucru că, dacă își dorea gesturi eroice, îl suspenda pe Iohannis. Eu le-am făcut o invitație publică să vină să se confrunte la mine în emisiune. Dragnea nu a răspuns că era foarte ocupat și nu a văzut, iar Firea a spus că vine și dacă dezbaterea va fi față în față. Nu mi se pare că unul ar avea dreptate exclusivă. Depinde din ce parte te uiți", a concluzionat Ciutacu pentru DC News. 

VEZI ȘI:

Prezidențiale 2019. Firea dă cărțile pe față

Firea - Dragnea, dezvăluire: Plan secret, prezidențiale


Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25