Conflictul din Fâșia Gaza, văzut din spațiu - FOTO

O imagine realizată, miercuri, de astronautul Alexander Gerst, de pe Staţia Spaţială Internaţională, a făcut înconjurul lumii. Germanul consideră poza ca fiind "cea mai tristă fotografie" pe care a făcut-o vreodată.

O fotografie publicată miercuri de astronautul german Alexander Gerst, pe contul său oficial de Twitter, Astro-Alex, a fost preluată şi distribuită de zeci de mii de ori. Gerst , membru al ESA (n.r. European Space Agency, Agenţia Spaţială Europeană, în limba engleză) se află la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, care orbitează Pământul la o altitudine ce variază între 330 de kilometri şi 435 de kilometri, cu o viteză de peste 28.000 de kilometri la oră.

VEZI ȘI: Hamas refuză armistițul cu Israel

Fotografia care l-a emoţionat pe Alexander Gerst a fost realizată deasupra Israelului şi a Fâşiei Gaza, zonă în care se desfăşoară un conflict deschis între israelieni şi palestinieni, relatează NBC. Astronautul a catalogat imaginea drept "My saddest photo yet" (n.r. cea mai tristă fotografie a mea de până acum, în limba engleză). "Putem să vedem explozii şi rachete zburând deasupra Fâşiei Gaza şi a Israelului", a adăugat el. Gerst a publicat şi o a doua imagine, cu o descriere identică, în limba germană, (Mein traurigstes Foto: von der ISS aus sehen wir Explosionen und Raketen über Gaza und Israel) care a fost preluată, la rândul ei, de mii de utilizatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel